Obraz Lencia 2014 - Eva Kramer

08.10.2013 smo se v Plaza Hotelu v Ljubljani, srečali s finalistkami natečaja Obraz Lencia. Casting je potekal v prostorih hotela Plaza, kjer smo se osebno srečali z vsako izmed finalistk. Obraz blagovne znamke Lencia je tako postala Eva.  


Eva Kramer je žirijo očarala z lepim nasmehom, fotogeničnostjo in svežim, mladostnim videzom. Eva bo v dar prejela srebrnik z lastno podobo, prav tako pa bo postala obraz nove kolekcije Lencia pomlad / poletje 2014, saj bomo posneli set fotografij, ki jih bomo uporabili za reklamno kampanjo. V veliko pomoč pri izbiri nam je bila tudi strokovna žirija- Živa Vadnov, Ula Furlan, Petra Windschnurer in Peter Marinšek, ki nam je s svojimi bogatimi izkušnjami zelo pomagala pri izbiri.


V Zlatarni Celje čestitamo zmagovalki natečaja Obraz Lencia- Evi Kramer.

http://obraz.lencia.si Facebook share
Izbrali smo finalistke četrtega izbora Obraz Lencia

Že četrto leto zapored, smo presenečeni nad odzivom simpatičnih deklet, ki so se prijavile na izbor za novi obraz blagovne znamke Lencia.  Težko smo izbrali 19 finalistk, ki se bodo skupaj z zmagovalko spletnega glasovanja, Nino Ograjenšek, potegovale za naziv Obraz Lencia 2014.
Le ena bo postala novi obraz srebrne linije nakita Lencia. Zmagovalko čakajo čudovite nagrade. Poleg prepoznavnosti kot model Zlatarne Celje, bo dobila v dar še nakit in srebrnik z lastno podobo.
Na castingu, ki se bo zgodil v prostorih hotela Zlatarne Celje, v Hotelu Plaza v Ljubljani, dne 8.10.2013, se bomo srečali s finalistkami in izbrali zmagovalko. Pri tem nam bodo pomagali priznani modni svetovalci, ki smo jih povabili k sodelovanju.


Vsi že nestrpno pričakujemo, katera bo postala novi obraz Lencia.

http://obraz.lencia.si Facebook share
Nagradna igra - zadeni svojo Beads zapestnico

V Zlatarni Celje se zahvaljujemo vsem, ki so glasovali za kandidatke za novi obraz Lencia by Zlatarna Celje. Med vsemi smo naključno izžrebali nagrajenko, Anjo Fortuna, ki bo prejela Lencia Beads zapestnico.


Čestitke v imenu Zlatarne Celje.

http://obraz.lencia.si Facebook share
Konec četrtega izbora za Obraz Lencie pomlad poletje 2014

Zaključil se je že četrti izbor Obraz Lencia, na katerega se je prijavilo kar 95 simpatičnih deklet, med katerimi  bomo izbrali tisto, s katero bomo posneli set fotografij za prihajajočo pomlad/poletje kolekcijo.
Pred nami je ponovno težka naloga, saj moramo izbrati 19 finalistk, ki se bodo skupaj z zmagovalko spletnega glasovanja, Nino Ograjenšek, potegovale za naziv Obraz Lencia. Le ena izmed 20 finalistk bo postala novi obraz srebrne linije nakita Lencia.
Nini, ki je prejela največ spletnih glasov iskreno čestitamo, prav tako pa se zahvaljujemo vsem glasovalcem, ki so s svojimi glasovi pomagali kandidatkam. Enega izmed njih bomo izžrebali in mu podelili zapestnico Beads. Ime glasovalca, ki bo prejel/a nagrado, bomo objavili 10. septembra.


Vse podrobnosti glede finalnega izbora  ter vseh 20 finalistk bomo objavili 09. septembra 2013.


Lp


Zlatarna Celje

http://obraz.lencia.si Facebook share
IŠČE SE LEPOTICA, KI BO OSVOJILA NAZIV OBRAZ LENCIA 2014

Že četrto leto zapored vabimo vse samozavestne, očarljive in drzne lepotice, da sodelujejo v izboru za Obraz Lencia in nasledijo trenutno zmagovalko, zapeljivko s porcelanasto poltjo, Injo Zalta.


Vse kandidatke se lahko do konca avgusta prijavijo na izbor preko spletne strani http://obraz.lencia.si/lencia.asp, na kateri je omogočeno tudi glasovanje, saj se bo posameznica z največjim številom spletnih glasov avtomatično uvrstila med izbranih 20 finalistk. O zmagovalki bo jeseni odločala strokovna žirija, ki pri kandidatkah išče edinstven videz, fotogeničnost in kanček drznosti pri predstavitvi nakita.


Zmagovalko čakajo bogate nagrade in nepozabno snemanje kampanje za kolekcijo srebrnega nakita pomlad/poletje 2014, ki bo predstavljena na vseh tržiščih Zlatarne Celje.

http://obraz.lencia.si Facebook share
Četrti izbor Obraz Lencia

Ali si drzna? Ali si samozavestna? Želiš postati Obraz Lencia? Prijavi se in sodeluj v že četrtem izboru za Obraz Lencia. Vljudno vabljene vse, da se prijavite na četrti izbor obraza Lencia. Prijave začnemo zbirati 1.6.2013 in jih zbiramo vse do 31.8.2013 na spletnem naslovu http://obraz.lencia.si/lencia.asp. Prijavnica bo aktivirana s 1.6.2013.


Bodi drzna, bodi samozavestna, bodi modna, bodi nenavadna, bodi posebna, bodi očarljiva... in zelo pomembno je, da se zavedaš, da prav takšna ženska nosi nakit Lencia in da bo ravno taka izbrana za obraz blagovne znamke Lencia!

http://obraz.lencia.si Facebook share
Zmagovalka tretjega natečaja Obraz blagovne znamke Lencia je Inja Zalta

V Zlatarni Celje čestitamo tekmovalki Inji Zalta. Prav ona bo obraz naše nove kolekcije Lencia jesen/zima. Z zmagovalko bomo posneli set fotografij, ki jih bomo uporabili za našo reklamno kampanjo. Več o njej pa boste lahko izvedeli tudi v naslednji številki Prestige-a by Zlatarna Celje. V veliko pomoč pri izbiri nam je bila tudi strokovna žirija, ki nam je s svojimi bogatimi izkušnjami zelo pomagala pri izbiri kandidatke.


 Še enkrat iskrene čestitke, kolektiv Zlatarne Celje.

http://obraz.lencia.si Facebook share
Obraz blagovne znamke Lencia

Včeraj, 25.10.2012, smo se v Plaza hotelu v Ljubljani, srečali s finalistkami natečaja za obraz Lencia. Casting je potekal v prijetnem ambientu Plaza hotela, kjer smo se osebno spoznali z vsako izmed finalistk. V prijetnem vzdušju smo izmenjali nekaj besed, fotografirali dekleta in jih obdarili z novimi Lencia urami. V veliko pomoč nam je bila tudi strokovna žirija, ki smo jo, poleg zaposlenih v Zlatarni Celje sestavljali lanskoletna zmagovalka za obraz Lencie, Ula Furlan, modna urednica revije ELLE, Petra Windschnurer, miss Slovenije 2004, Živa Vadnov in svetovno priznani vizažist, Luka Mirjan Simšič. Zdaj nas čaka težka naloga – izbrati tisto, ki bo predstavljala našo blagovno znamko Lencia. Zmagovalko bomo določili v prvem tednu novembra, torej do 9.11.2012, takrat jo bomo tudi kontaktirali in njeno ime objavili na spletni strani.


Še enkrat se zahvaljujemo za udeležbo deklet,


kolektiv Zlatarne Celje. 

http://obraz.lencia.si Facebook share
Nagradna igra - zadeni svojo Charm zapestnico

V Zlatarni Celje se zahvaljujemo vsem, ki so glasovali za kandidatke za novi obraz Lencia by Zlatarna Celje. Med vsemi smo naključno izžrebali nagrajenko, Špelo Gornik, ki bo prejela Lencia Charms zapestnico. čestitke v imenu Zlatarne Celje.

http://obraz.lencia.si Facebook share
Izbrali smo 20 finalistk

Že tretje leto zapored, smo presenečeni nad odzivom simpatičnih deklet, ki so se prijavile na izbor za novi obraz blagovne znamke Lencia. Letos se je na izbor prijavilo največje število deklet in le težko smo izbrali 19 finalistk, ki se bodo skupaj z zmagovalko spletnega glasovanja, Tino Podgornik, potegovale za naziv Miss Lencia.


Le ena bo postala novi obraz srebrne linije nakita Lencia. Zmagovalko čakajo čudovite nagrade. Poleg prepoznavnosti kot model Zlatarne Celje, bo dobila v dar še nakit in srebrnik z lastno podobo.


Na castingu, ki se bo zgodil v prostorih novega hotela Zlatarne Celje, v Hotelu Plaza v Ljubljani, se bomo srečali s finalistkami in izbrali zmagovalko. Pri tem nam bodo pomagali priznani modni svetovalci, ki smo jih povabili k sodelovanju.


Vsi že nestrpno pričakujemo, katera bo postala novi obraz Lencia.

http://obraz.lencia.si Facebook share
Konec tretjega izbora za Obraz Lencie pomlad poletje 2013

Zaključil se je že tretji izbor Miss Lencia, na katerega se je prijavilo kar 170 simpatičnih deklet, kar je največ do sedaj.


Pred nami je ponovno težka naloga, saj moramo izbrati 19 finalistk, ki se bodo skupaj z zmagovalko spletnega glasovanja, Tino Podgornik, potegovale za naziv Miss Lencia. Le ena izmed 20 finalistk bo postala novi obraz srebrne linije nakita Lencia.


Tini, ki je prejela največ spletnih glasov iskreno čestitamo, prav tako pa se zahvaljujemo vsem glasovalcem, ki so s svojimi glasovi pomagali kandidatkam. Enega izmed njih bomo izžrebali in mu podelili zapestnico Charm. Ime glasovalca, ki bo prejel/a nagrado, bomo objavili 10. oktobra 2013.


Vse podrobnosti glede finalnega izbora  ter vseh 20 finalistk bomo objavili 08. oktobra 2012. 

http://obraz.lencia.si Facebook share
Tretji izbor za obraz blagovne znamke Lencia

Ali si drzna? Ali si samozavestna? Želiš postati Miss Lencia?


Prijavi se in sodeluj v že tretjem izboru za Miss Lencia. Vljudno vabljene vse, da se prijavite na tretji izbor obraza Lencia. Prijave smo začeli zbirati že 1.7.2012 in jih zbiramo vse do konca septembra. Bodi drzna, bodi samozavestna, bodi modna, bodi nenavadna, bodi posebna, bodi očarljiva... in zelo pomembno je, da se zavedaš, da prav takšna ženska nosi nakit Lencia in da bo ravno taka izbrana za obraz blagovne znamke Lencia!

http://obraz.lencia.si Facebook share
Kandidatke miss Lencia

Iskanje novega obraza Lencie je obrodilo nepričakovane sadove. V dobrem mesecu se je prijavilo preko sto simpatičnih deklet. Zaradi tako velikega odziva smo se odločili, da bomo namesto pet izbrali kar deset finalistk. Ena izmed desetih bo nato postala novi obraz srebrne linije nakita Lencia. Zmagovalko čakajo čudovite nagrade. Poleg prepoznavnosti kot model Zlatarne Celje, bo dobila v dar še nakit in srebrnik z lastno podobo. Prijave zbiramo še vse do konca meseca avgusta, v septembru pa bo določena zmagovalka, ki bo predstavljala nov obraz Lencie. Vljudno vabimo vsa zainteresirana dekleta, da se prijavijo na Miss Lencia - http://miss.lencia.si/

http://obraz.lencia.si Facebook share
Ujemite zadnje minute

Ostalo je le še nekaj ur, ko se lahko prijavite na izbor za novi obraz Lencia. Potem pa nas čaka težka naloga, saj moramo izbrati 20 finalistk. Nad tako velikim odzivom deklet smo iskreno presenečeni, in zares se bomo težko odločili za finalistke. Tako bomo na internetni strani v prihodnjih dneh objavili 20 deklet, ki so izbrana v ožji izbor, le te bomo tudi obvestili o nadaljnjem poteku izbora. Kljub izteku možnosti za prijavo, bomo upoštevali vse prijavnice, ki bodo prispele še danes, in prav vsako dekle ima možnost uvrstitve v ožji izbor.

http://obraz.lencia.si Facebook share
Iskrene čestitke Mateji Lever

Zlatarna Celje čestita Mateji Lever, ki je na natečaju za obraz Lencia prejela največ glasov in se tako avtomatsko uvrstila v finale. Nadvse smo navdušeni nad njenim pridobivanjem glasov in ji še enkrat iskreno čestitamo. Interno bomo izbrali še 19 deklet. Z vsemi izbranimi dekleti se bomo osebno srečali in nato tudi določili zmagovalko. S tem natečajem želimo poiskati nov, svež obraz, ki bo predstavljal našo blagovno znamko Lencia.

http://obraz.lencia.si Facebook share
Nagradna igra - zadeni svojo Charm zapestnico

V Zlatarni Celje se zahvaljujemo vsem, ki so glasovali za kandidatke za novi obraz Lencia by Zlatarna Celje. Med vsemi smo naključno izžrebali nagrajenko, Marjano Rakun Juri�, ki bo prejela Lencia Charms zapestnico. Čestitke v imenu Zlatarne Celje.

http://obraz.lencia.si Facebook share
Izbrali smo 20 finalistk

Med vsemi prijavljenimi dekleti, smo izbrali 20 finalistk in samo ena bo postala novi obraz Lencia by Zlatarna Celje. Na castingu, ki se bo zgodil 20. septembra v prostorih agencije BRONZ v TPC Diamant v Ljubljani, se bomo srečali s finalistkami in izbrali zmagovalko. Vsi že nestrpno pričakujemo, katera bo postala novi obraz Lencia.

http://obraz.lencia.si Facebook share
Obraz blagovne znamke Lencia

Včeraj, 20.9.2010, smo se v TC Diamant v Ljubljani, srečali s finalistkami natečaja obraz Lencia. Casting je potekal v prostorih modne agencije Bronz, kjer smo se osebno spoznali z vsako izmed finalistk. V prijetnem vzdušju smo izmenjali nekaj besed, fotografirali dekleta in jih obdarili s čudovitimi Lencia urami. Ob koncu castinga smo dekleta peljali v našo prodajalno Diamant, kjer smo prijetno druženje zaključili s skupinsko fotografijo. Zdaj nas čaka težka naloga; izbrati tisto, ki bo predstavljala našo blagovno znamko Lencia. Zmagovalko bomo določili do konca tedna, torej do 24.9.2010, takrat jo bomo tudi kontaktirali in njeno ime objavili na spletni strani.

http://obraz.lencia.si Facebook share
Zmagovalka natečaja Obraz blagovne znamke Lencia je Tjaša Pezdirc

V Zlatarni Celje čestitamo tekmovalki Tjaši Pezdirc. Prav ona bo obraz naše nove kolekcije Lencia jesen/zima. Z zmagovalko bomo posneli set fotografij, ki jih bomo uporabili za našo reklamno kampanjo. Več o njej pa boste lahko izvedeli tudi v naslednji številki Prestige-a by Zlatarna Celje. Zahvaljujemo se tudi modni agenciji Bronz, ki nam je s svojimi bogatimi izkušnjami zelo pomagala pri izbiri kandidatke. Še enkrat iskrene čestitke, kolektiv Zlatarne Celje.

http://obraz.lencia.si Facebook share
Že drugi izbor za obraz blagovne znamke Lencia

Ali si drzna? Ali si samozavestna? Želiš postati Miss Lencia? Prijavi se in sodeluj v že drugem izboru za Miss Lencia. Vljudno vabljene vse, da se prijavite na drugi izbor obraza Lencia. Prijave začnemo zbirati 1.7.2011 in jih zbiramo vse do 30.9.2011 na spletnem naslovu http://miss.lencia.si/lencia.asp. Prijavnica bo aktivirana s 1.7.2011. Bodi drzna, bodi samozavestna, bodi modna, bodi nenavadna, bodi posebna, bodi očarljiva... in zelo pomembno je, da se zavedaš, da prav takšna ženska nosi nakit Lencia in da bo ravno taka izbrana za obraz blagovne znamke Lencia!

http://obraz.lencia.si Facebook share
Končuje se drugi izbor za obraz blagovne znamke Lencia

Počasi se končuje natečaj za nov obraz blagovne znamke Lencia, zato vabimo vsa simpatična dekleta, ki še to niso storila, da se do naslednjega tedna , do petka 30.9.2011, prijavijo in sodelujejo na natečaju za nov obraz Lencie. Do sedaj se je prijavilo veliko število simpatičnih deklet, tako da bo naša naloga izredno težka. Zmagovalko bomo razglasili oktobra na medijsko podprtem dogodku.

http://obraz.lencia.si Facebook share
Zadnji dan prijave za nov obraz Lencia
Nateaj obraz Lencia

Danes je e zadnji dan, ko se e lahko vsa simpatina dekleta prijavijo na izbor za nov obraz srebrne blagovne znamke Lencia. Prijavilo se je veliko tevilo simpatinih deklet zato bo naa naloga izredno teka.
Do petka, 7.10.2011, bomo izbrali 20 finalistk, katere bomo povabili na sam finalni izbor. Vse podrobnosti glede finalnega izbora bodo znane v naslednji dneh.
Prav tako se zahvaljujemo vsem glasovalcem, ki so s svojimi glasovi pomagali, da se je kandidatka z najve glasovi avtomatsko uvrstila med 20 finalistk. Enega izmed njih bomo izrebali in mu podelili zapestnico Charm.
O nadaljnjem poteku izbora vas obvestimo v naslednjem tednu.


Kolektiv Zlatarne Celje.
http://obraz.lencia.si Facebook share
Finalistke natečaja za nov obraz blagovne znamke Lencia

Že drugo leto zapored, smo presenečeni nad odzivom simpatičnih deklet, ki so se prijavile na izbor za Miss Lencia. Med vsemi 138-timi kandidatkami, smo težko izbrali 19 finalistk, ki se bodo skupaj z zmagovalko spletnega glasovanja Zalo Majer potegovale za naziv Miss Lencia. Le ena bo postala novi obraz srebrne linije nakita Lencia. Zmagovalko čakajo čudovite nagrade. Poleg prepoznavnosti kot model Zlatarne Celje, bo dobila v dar še nakit in srebrnik z lastno podobo. Na castingu, ki se bo zgodil v prostorih agencije BRONZ v TPC Diamant v Ljubljani, se bomo srečali s finalistkami in izbrali zmagovalko. Vsi že nestrpno pričakujemo, katera bo postala novi obraz Lencia.

http://obraz.lencia.si Facebook share
Nagradna igra - zadeni svojo Charm zapestnico

V Zlatarni Celje se zahvaljujemo vsem, ki so glasovali za kandidatke za novi obraz Lencia by Zlatarna Celje. Med vsemi smo naključno izžrebali nagrajenko, Kristino Lesjak, ki bo prejela Lencia Charms zapestnico. čestitke v imenu Zlatarne Celje.

http://obraz.lencia.si Facebook share
Obraz blagovne znamke Lencia 2011

Včeraj, 20.10.2011, smo se v TC Diamant v Ljubljani, srečali s finalistkami natečaja obraz Lencia. Casting je potekal v prostorih modne agencije Bronz, kjer smo se osebno spoznali z vsako izmed finalistk. V prijetnem vzdušju smo izmenjali nekaj besed, fotografirali dekleta in jih obdarili z novimi Lencia beads zapestnicami. Ob koncu castinga smo dekleta peljali v našo prodajalno Diamant, kjer smo prijetno druženje zaključili s skupinsko fotografijo. Zdaj nas čaka težka naloga; izbrati tisto, ki bo predstavljala našo blagovno znamko Lencia. Zmagovalko bomo določili v roku enega tedna, torej do 28.10.2011, takrat jo bomo tudi kontaktirali in njeno ime objavili na spletni strani. še enkrat se zahvaljujemo za udeležbo deklet, kolektiv Zlatarne Celje.

http://obraz.lencia.si Facebook share
 
SLO HRV SRB BIH BUL
 
Vse novice:
Obraz Lencia 2014 - Eva Kramer
Izbrali smo finalistke četrtega izbora Obraz Lencia
Nagradna igra - zadeni svojo Beads zapestnico
Konec četrtega izbora za Obraz Lencie pomlad poletje 2014
IŠČE SE LEPOTICA, KI BO OSVOJILA NAZIV OBRAZ LENCIA 2014
Četrti izbor Obraz Lencia
Zmagovalka tretjega natečaja Obraz blagovne znamke Lencia je Inja Zalta
Obraz blagovne znamke Lencia
Nagradna igra - zadeni svojo Charm zapestnico
Izbrali smo 20 finalistk
Konec tretjega izbora za Obraz Lencie pomlad poletje 2013
Tretji izbor za obraz blagovne znamke Lencia
Kandidatke miss Lencia
Ujemite zadnje minute
Iskrene čestitke Mateji Lever
Nagradna igra - zadeni svojo Charm zapestnico
Izbrali smo 20 finalistk
Obraz blagovne znamke Lencia
Zmagovalka natečaja Obraz blagovne znamke Lencia je Tjaša Pezdirc
Že drugi izbor za obraz blagovne znamke Lencia
Končuje se drugi izbor za obraz blagovne znamke Lencia
Zadnji dan prijave za nov obraz Lencia
Finalistke natečaja za nov obraz blagovne znamke Lencia
Nagradna igra - zadeni svojo Charm zapestnico
Obraz blagovne znamke Lencia 2011
© 2010 - 2019 Zlatarna Celje d.d. | Vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Piškotki