Na izboru za Obraz Lencia lahko sodelujejo fotogenična dekleta s prikupnim obrazom, lepo kožo in urejenimi rokami, ki so v letošnjem letu stara med 16 in 35 let.

Pri dekletih, mlajših od 18 let, je za sodelovanje potrebno pisno potrdilo oziroma dovoljenje staršev. Starši morajo poslati potrdilo na naslov Zlatarna Celje d.d., Kersnikova 19, 3000 Celje, Slovenija (za Obraz Lencia).

Spodaj podpisani-a (ime, priimek, rojstni podatki, naslov) se strinjam s sodelovanjem svojega otroka (ime, priimek, rojstni podatki, naslov) na izboru Obraz Lencia.

Izbora Obraz Lencia se lahko udeležijo dekleta, ki so prijavnico pravilno izpolnila in jo pravočasno oddala prek spleta. Prijavnice sprejemamo do 31. oktobra 2014. Nagradni natečaj poteka od 1. julija do vključno 31. oktobra 2014. Konec pošiljanja oglasov, s katerimi želijo kandidatke sodelovati v izboru, je 31. oktober 2014 ob polnoči. Zmagovalko bomo razglasili v mesecu decembru. Vse informacije o času in kraju razglasitve zmagovalke bomo pravočasno objavili.

Podatki morajo biti pravilni in točni, oddajo izmišljenih in s tem napačnih podatkov kaznujemo z odvzemom pravice do sodelovanja na izboru Obraz Lencia. Prijava mora vsebovati dve različni fotografiji. Navdušeni bomo, če bo na fotografiji viden nakit Lencia. Fotografiji naj ne bosta starejši od treh mesecev. Na naši spletni strani bomo po predizboru objavili samo najprimernejše fotografije.
Fotografij, ki ne bodo ustrezale tehničnim kriterijem (min. 1Mb) ali bodo z neustrezno vsebino, ne bomo objavili. Administrator spletne strani si pridržuje pravico do presoje primernosti fotografij.

S tem ko se prijavijo na lepotni izbor Obraz Lencia, se kandidatke zavežejo, da se strinjajo s prostorsko neomejeno in prenosljivo pravico uporabe objavljenih fotografij. Uporaba vsebine zajema zlasti pravico do javne objave, dajanje na voljo javnosti, javnega predvajanja, javnega prikazovanje, kopiranja, prevoda, pravico do uporabe dela prispevka in distribucije objavljenih fotografij - za kakršenkoli namen (vključujoč za uporabo v marketinške in promocijske namene v različnih promocijskih kanalih), vse po presoji organizatorjev. Prav tako kandidatke dovoljujejo objavo fotografij, imena in priimka na spletnih straneh v lasti Zlatarne Celje d.d., v tiskanih in elektronskih medijih.

Prijavite se lahko samo na obrazcu na spletni strani obraz.lencia.si!

Za vse, ki boste glasovali za svojo kandidatko, smo pripravili posebno nagrado. Po koncu natečaja bomo izžrebali med glasovalci tistega, ki bo prejel/a nagrado uro Lencia. S prijavo svojega elektronskega naslova pri glasovanju, dovoljujete, da Zlatarna Celje d.d. elektronski naslov vpiše v svojo bazo in ga uporablja v različne marketinške namene. Žirija bo 10. novembra naključno izžrebala nagrajenca, ki je oddal svoj glas za katero koli kandidatko v natečaju za izbor Obraz Lencia. Ime in priimek tistega, ki je oddal svoj glas in ga bo žirija izžrebala, bomo objavili 10. novembra 2014 na spletni strani www.obraz.lencia.si. Za vsako kandidatko lahko glasujete le enkrat. Pridobljene nagrade ni možno zamenjati za gotovino!

 
SLO HRV SRB BIH BUL
 
© 2010 - 2019 Zlatarna Celje d.d. | Vse pravice pridržane. | Pogoji uporabe | Piškotki